RECORREGUT

Coneix el recorregut i les proves que et trobaràs, planeja la millor estratègia per derrotar al excèrcit del Xino Cudeiro!

1. Futbolí Humà

Divertiu-vos i competiu en contra dels vostres rivals en el nostre futbolí tradicional d’humor amarillo park. Sereu un dels jugadors del futbolí amb l’ùnic objectiu de marcar mes gols que l’equip contrari i emportar-vos la victoria!

2. Eliminator

Si entres, vigila! La qüestió no és si et tombarà… la qüestió es QUAN et tombarà… Aquestes dues barres giren a diferents velocitats i en els dos sentits! Salta i esquiva les barres durant més estona que la resta!

No tan sols hauràs de saltar aquestes immenses esferes! Per si no era prou complicat, l’exercit del Xino Cudeiro et voldrà derrivar amb els seus canyons! Gaudeix!

4. Troncs Rodadors

Aquests troncs roden ens els dos sentits! Vigila com poses els peus o aniràs al terra!

5. Breaking Ball

La bola de demolició, Una de les nostres tortures japoneses preferides…, ja que, un cop et segresta l’exèrcit del Xino Cudeiro et lligarà i no et podràs moure amb facilitat! Ja que estaràs lligat de mans i peus en un espai molt reduït juntament amb el teu equip, és fàcil… esquiva la bola de demolició.

6. Kamikaze a l'Aigua

Llançat com un kamikaze i patina per la lona realitzant un espectacular salt a l’aigua.

7. Pista Americana

Supera els obstacles que hi ha pel camí més ràpid que el teu rival! El que va més enraderit penalitzarà!

8. Sumo

L’ancestral lluita japonesa… que no ets suficientment gros? Tranquil, ara si! Escull un company i entra al ring!

9. Duel Samurai

Rendeix un homenatge al ancestrals guerrers que servien al seu poble! Entra a la passarel·la flotant i surt victoriós o derrotat però lluita amb honor.

10. 3 en Ratlla

Sigues més hàbil que els teus rivals i aconsegueix ser el primer en fer el 3 en ratlla!

11. Circuit d'Obstacles

Salta la balla! Travessa l’aranya, gateja la xarxa, supera la piràmide i realitza els equilibris que necessites el més ràpid possible, ja que, és una cursa de relleus!

comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Obrir xat
1
Contacta amb nosaltres
Hola!
Parlem per WhatsApp?