Coneix el RECORREGUT

Coneix el recorregut i les proves que et trobaràs, planeja la millor estratègia per derrotar al excèrcit del Chino Cudeiro!

1 - Futbolí Humà

Juga al futbolí tradicional d’humor amarillo park! Juga a lo gran! Tu seràs un dels jugadors del futbolí i hauràs de batre als teus contraris.

2 - Eliminator

Si entres, vigila! La qüestió no és si et tombarà… la qüestió es QUAN et tombarà… Aquestes dues barres giren a diferents velocitats i en els dos sentits! Salta i esquiva les barreres durant més estona que la resta!

3 - Wipe Out

No tan sols hauràs de saltar aquestes immenses esferes! Per si no era prou complicat, l’exercit del xino cudeiro et voldrà derivar amb els seus canyons! Gaudeix!

4 - Troncs rodadors

Aquests troncs roden ens els dos sentits! Vigila com poses els peus o aniràs al terra!

5 - Breaking ball

La bola de demolició, Una de les nostres tortures japoneses preferides…, ja que, un cop et segresta l’exèrcit del xino cudeiro et lligarà i no et podràs moure amb facilitat! Ja que estaràs lligat de mans i peus en un espai molt reduït juntament amb el teu equip, és fàcil… esquiva la bola de demolició

6 - Kamikaze al agua

Llançat com un kamikaze i patina per la lona realitzant un espectacular salt a l’aigua.

7 - Pista Americana

Supera els obstacles que hi ha pel camí més ràpid que el teu rival! El que va més enraderit penalitzarà!

8 - Sumo

L’ancestral lluita japonesa… que no ets suficientment gros? Tranquil, ara si! Escull un company i entra al ring!

9 - Lona Flotant

Travessa el més ràpid que puguis la lona flotant o t’enfonsaràs!

10 - Duel Samurai

Rendeix un homenatge al ancestrals guerrers que servien al seu poble! Entra a la passarel·la flotant i surt victoriós o derrotat però lluita amb honor.

11 - 3 en ratlla

12 - Circuit d'obstacles

Salta la balla! Travessa l’aranya, gateja la xarxa, supera la piràmide i realitza els equilibris que necessites el més ràpid possible, ja que, és una cursa de relleus!

Obrir xat
1
Contacta amb nosaltres
Hola!
Parlem per WhatsApp?