condicions generals

  • TOTS els preus inclouen IVA i assegurança RC.
  • Obertura del park del 01 d’Abril al 16 d’octubre
  • És necessari reserva prèvia.

CONDICIONS DE LA CONTRACTACIÓ D’ACTIVITATS

Per confirmar la reserva és necessari realitzar una paga i senyal, la part faltant per pagar es liquidarà el dia de l’activitat.

En cas de necessitar factura, podeu enviar un correu electrònic amb les dades a humoramarillocat@gmail.com 

Si un grup no pot assistir a l’activitat ja reservada, haurà d’informar amb un mínim de 24h d’antelació, en cas contrari, PLAY BRAVA SL es guarda el dret de la devolució de la reserva.

En cas de cancel·lació de l’activitat per part del client, ho haurà de comunicar per correu electrònic a humoramarillocat@gmail.com facilitant el nom complert, el número de reserva i un número de compte per fer la devolució.

L’activitat pot ser cancel·lada per pluja, o vent superior a 40km/h, en aquests casos, PLAY BRAVA SL els informarà i es posposarà l’activitat per un altre dia o podran demanar la devolució de la paga i senyal.

PLAY BRAVA SL no es fa responsable dels possibles furts dins les instal·lacions. 

Aquesta activitat no es aconsellable per aquelles persones que pateixin obesitat, problemes cardiovasculars i malalties cròniques que limitin el funcionament normal del cos.

L’edat mínima per a poder participar és de 7 anys (acompanyats pels pares/mares/tutors legals durant l’activitat).

Grups a partir de 16 anys no caldrà que siguin acompanyats per majors d’edat, però els pares/ mares/ tutors hauran de consentir la seva participació per mitjà d’un document que es firmarà a l’inici de l’activitat.

Obrir xat
1
Contacta amb nosaltres
Hola!
Parlem per WhatsApp?